Börsfågeln

Uppföljning på spaning med Börsfågeln

Read Time:1 Minute, 22 Second

Börsanalyserna från börsexperterna ger en inblick i vilka aktier man bör köpa och vilka man bör sälja. Här är en genomgång av de senaste rekommendationerna från Börsfågeln.

Köp-rekommendationer:

 1. Starbreeze (18-19)
 2. Ericsson (53)
 3. Köp dippen första månaderna 2017
 4. Balder (175)
 5. H&M (240)
 6. MTG (265)

Börsfågeln rekommenderade att köpa Starbreeze och Ericsson, vilket visade sig vara en bra affär då båda aktierna ökade i värde. Köp dippen under de första månaderna visade sig också vara en bra strategi på grund av en stark börs.

Börsfågeln rekommenderade Balder, H&M och MTG. Balder visade sig vara en lönsam affär medan H&M fortfarande är en svag aktie. MTG gick bra tills rapporten i fredags och visade en nedgång på 7%.

Sälj-rekommendationer:

 1. EVO (290)
 2. Teleoperatörer (Telia 37, Tele2 75, Telenor 133)
 3. Er bostad ?
 4. myFC (22)
 5. Era förlorare
 6. Boliden (250)

Både EVO och teleoperatörerna har ökat i värde sedan rekommendationerna. Sälj-caset i myFC visade sig vara korrekt med en nedgång på 17 kr. Boliden och råvaror fortsatte vara starka.

Traders Club är en bra plattform för att få inblick i andras tankar och reflektioner kring handel. Gruppen har byggts upp med bra användare och erbjuder en chans att vara delaktig i frågestunder och webinars. Missa inte chansen att vara med genom att ställa dig i kö för nästa ansökningsperiod. Läs mer om konceptet och anmäl dig här!

Sammanfattningsvis kan man dra slutsatsen att det är viktigt att följa experternas råd och rekommendationer när det gäller att köpa och sälja aktier på börsen. Att vara med i Traders Club kan också ge en värdefull inblick i andras tankar och reflektioner kring handel.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Hedge trading Previous post Hedging med differenser i terminer: En smart strategi för handel
mitt tradingår 2015 Next post Min trading 2015 – Året det tog fart på riktigt