Traders Club

Hej!

Börsvärlden kommer tillsammans med mig inom en snar framtid att lansera ett nytt koncept för traders. “Traders Club” är precis som namnet antyder en digital utbildningscommunity för traders med fokus på trading som metodik och alla de olika områden, ämnen och egenskaper som detta “yrke” innefattar.

Traders Club är helt gratis och utan några förpliktelser, med ett syfte att erbjuda en utbildningsplattform som skapar bättre förutsättningar att utvecklas och förbättras inom din trading (för såväl day- som swingtraders). Jag är med och driver detta för att trading är ett av mina största intressen och idag även mitt jobb. Mina förhoppningar är att jag själv kommer kunna delge mina tankar och åsikter med er på ett sätt där vi får lära oss av varandra och utvecklas tillsammans. Jag kommer finnas i communityn samt köra Q&As och utbildningar.

Nu öppnar vi upp för registrering och ansökan till communityn som kommer att vara exklusiv och sluten till en utvald grupp av individer som vi upplever har en passande bakgrund, de rätta egenskaperna och attributen för att assistera oss i utvecklingen av communityn under det inledande “uppbyggnadsskedet”.

Vi söker dig som har en stor passion för trading och börsen och söker likasinnade människor att utbyta erfarenheter och kunskaper med samt en möjlighet att lära dig, samt få feedback och inspiration av professionella aktörer verksamma inom området. Är du en av dem?

På Börsvärldens hemsida hittar du mer information och där sker även anmälan.
Det är först till kvar som gäller så skynda!

2 kommentarer

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.