Några trades från en kort handelsvecka

Hej! Kul med nytt år och nya möjligheter. Jag brukar be om ursäkt för att jag är så bedrövlig på att få ner ett blogginlägg men nu tänkte jag inte be om ursäkt. Det var ju förra året! Nu blickar vi framåt. Det har ju knappt gått en vecka på det nya året och redan ett blogginlägg! Rekord?! Jag har jobbat lite på ett liknande inlägg som jag gjorde förra året där jag summerade mitt tradingår 2015, vill du läsa det så finns det här! Sammanfattningen för -16 kommer.. under 17 iallafall, håll ut!

Men för att få lite mer aktivitet på bloggen tänkte jag visa några prick-bilder från veckans handel eller dylikt. Jag ska försöka förklara vad jag tänkte (om jag kommer ihåg det) när jag tog tradern och vad planen var. Kom ihåg att det som sker i orderboken speglar inte alltid av sig i grafen. Jag kommer att dela med mig av förluster som vinster, idag (torsdag) var jag illa ute i MYFC. Men lyckades handla tillbaka det, skönt.

G5 kom med preliminära försäljningssiffror för sin Q4a, grattis till alla aktieägare! Men den har gått mycket nu och jag försökte jobba kort, gick helt ok även om jag i efterhand ser att det varit mycket lättare att handla den långsidan.
g555

MYFC har varit på tapeten, alla traders är där och både omsättning och volatiliteten är hög. Min edge i den är riktigt dålig och min conviction är ännu sämre. Man blir tiltad av boken där det ligger många ordrar som flippas och det är ett räv-spel. Jag handlade inte eftermiddagen då jag stängde ner tidigare.myfcc

Dagens (torsdag) MYFC började tungt. Jag tyckte den tappade fart och trodde den skulle gå mot low, kortar. Sen skjuter SBN (om jag inte minns fel) upp en större order som vände hela skiten. Kul! Men jag gav mig fan på och handlade tillbaka morgonens förlust. Skönt.
myfc1

Prickade botten fint i NETI igår, sämre var mitt sälj.
netib

Shamaran har varit en aktie som vandrat uppåt och mitt play var att det skulle komma lite vinsthemtagningar. Blev ok.
snmm

I skrivande stund så skickade också Storytel ut att man kommer leverera över prognos i 4kv. Jag tyckte att jag var snabb att köpa men det var jag inte alls.. Jag fick iallafall in drygt 4300 aktier på 46,20 men släppte tidigt då jag inte tyckte den omv. vinstvarningen var något speciellt. Aktien fortsatte såklart men det blev bra!

storytelll

Ser vi på totalen är jag mycket nöjd med veckan. Kul att det händer lite här och där. Min size har börjat komma upp sakta men säkert vilket syns när jag handlar bra.
veckan


Det var lite av veckans handel. Nästa vecka är jag tillbaka på kontoret efter några veckor i Dalarna. Ska bli skönt att komma igång på allvar igen. Om några veckor mjukstartar rapportperioden, det ser vi fram emot!

Trevlig helg allihopa!

Ekka

13 kommentarer

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.