Första handelsveckan avklarad

Äntligen är det vardag igen. Som jag har längtat. Något som jag verkligen uppskattar (behöver) är rutiner, om det tyder på någon typ av ADHD låter jag någon annan konstatera men så är iallafall fallet för mig. Jag gillar att jobba, gå till gymmet, springa, äta mat på de tider som jag brukar göra. Jag väljer att se det som att jag gillar min vardag och det är så skönt att vara tillbaka i den. Sommaren i sig har varit härlig där jag spenderat den största delen i Falun men är nu tillbaka i Örebro.

Nytt för min trading och arbetsplats är jag numer sitter hemma. Det var tråkigt att mina tidigare kolleger valde att lämna kontoret vi hade tillsammans men det känns också rätt med ett miljöombyte för egen del. Den här veckan har bjudit på bra möjligheter och jag tycker att jag har kapitaliserat bra även om man som vanligt kunde gjort det bättre. Jag har tidigare aldrig fört en ordentlig tradingdagbok och nu är det verkligen dags. Så från och med denna vecka kommer jag föra statistik på varje handlat värdepapper och analysera mina siffror därifrån.

Men som sagt har veckan varit riktigt bra, bäsen och en orolig marknad passar mig utmärkt det är då oftast ”prisfelsättningar” (enligt mig kortsiktigt) uppstår och det finns möjlighet att plocka upp aktier till ett bra pris. Jag har dessutom kunnat tagit lite fler aktier än jag tidigare gjort vilket också bidrog till att det blev en rekordvecka (tror jag iallafall). Något jag också är riktigt nöjd med att jag höll nere mina förluster.

Dessvärre har jag inga prick-bilder att bjuda på denna vecka. Däremot så ska jag försöka ha som veckorutin (ännu en rutin, jippi) att köra inlägg som det här. Hoppas det uppskattas och att er vecka varit bra!

Vi hörs!

Ekka

5 kommentarer

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.