2 år som heltidstrader och summering av veckan

Även om jag tycker att det varit relativt segt framför skärmarna denna vecka så får jag summera den som godkänd. Jag tog ledigt i tisdags för att spela lite golf, spelet var verkligen blandat. Om jag ändå kunde spela så stabilt som jag försöker handla på börsen? Då jag inte rört klubborna på några veckor var det relativt ok spel, behöver dock skärpa till mig ifall jag ska ha en chans på Traders Invitational som går av stapeln nästa helg. Där jag även ska föreläsa en kort sväng, det blir kul!

Idag den 25e ”firar” jag även två år som heltidstrader. Jag tycker att min utveckling går åt rätt håll och att jag lär mig mer och mer för varje vecka framför skärmarna. Under åren har jag lärt känna mig själv under pressade situationer och även hur jag undviker de pressade situationerna. Jag vill ständigt förbättra mig och gå utanför min comfortzone men försöker göra det utan att behöva ta onödig risk.

Här är mitt ISK på två år där jag huvudsakligen har min intradagshandel på. Procentsatsen stämmer nog inte pga uttag m.m.  men tycker iallafall grafen visar på att jag hittat några strategier som fungerar oavsett marknadssentiment. Nu har vi kanske inte upplevt en ”ordentlig bäs” ännu men skulle den komma välkomnar jag den med öppna armar. Några bumpar på vägen men i efterhand såhär gjorde de mig bara starkare (lätt att säga nu).

Även om veckan inte ens blev hälften så bra som den förra får den vara godkänd. Är nöjd med att fortsätta hålla nere mina förluster  –

Sist men inte minst vill jag pincha för Traders Club igen som jag bedriver tillsammans med Börsvärlden. Vi har precis släppt vårt samarbete med Nordnet där vi har tagit fram ett bra erbjudande med courtage, tjänster och handelsterminal m.m. Vill du kommunicera med mig och många likasinnade individer med trading som intresse så tycker jag du inte ska tveka på att ansöka. Dessutom är det helt gratis! Läsa mer kan du göra på Börsvärldens hemsida. I Traders Club kommer vi köra webinaries, tävlingar och andra event som förhoppningsvis gör dig till en bättre trader. Alla i communityn arbetar tillsammans där man ständigt får lufta sina åsikter och få feedback. Varje morgon kör jag dessutom en morgonbrief på 5-10 minuter där jag går igenom morgonens nyhetsflöde, vad som hände igår och vilka aktier som får min uppmärksamhet. Som sagt, ansök!

Hoppas veckan varit ok för er, se till att ladda batterierna i helgen så kör vi på måndag igen!

Ekka

6 kommentarer

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.